Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

clearexporo Blog

Witcher film szereplők

A film Lengyel posztere.

Alkotók:Lauren Schmidt Hissrich.

Film: 8 mm 2.

Henry Cavill. Ríviai Geralt a hasonló produkciókon. Története is kezd kialakulni. Created by Lauren Schmidt.

With Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni. A The Witcher kultsorozat lehetne, ha tíz évvel korábban készül el. Megvan benne minden ahhoz, hogy rászolgáljon a sok helyütt ráaggatott Trónok harca utódjának címére. Azt már egy ideje lehetett tudni, hogy a Supermanként megismert Henry Cavill lesz Geralt, a napokban pedig rengeteg új nevet jelentettek be: többek között az is kiderült, hogy Cirit, a szörnyvadász adoptált lányát Freya Allan, a szerelmét, Yennefert pedig Anya Charlotra fogja alakítani.

Még mindig bizonytalan, hogy mikor is mutatkozik be a Netflixen a hazánkban forgatott The Witcher-sorozat, de a korábbi információk szerint a premierre 2019 negyedik negyedévét nézte ki magának a streaming szolgáltató, így vagy az év végén, vagy az év elején futhat be a sorozat.

A(z) Vaják - 1. Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online sorozat. Az eredeti játékhoz hasonlóan ez a történet is Andrzej Sapkowski witcher regényei után fog játszódni. A játék helyszínéül Temeria és Kaedwen fog szolgálni. A könyveket már feldolgozták film, tv sorozat (A Hexer), számítógépes játék (The Witcher), képregények és egyéb formában is. Sapkowski regényeinek összességét. Anya Chalotra, Actress: The Witcher.

Eddig 398 alkalommal nézték meg.
The Witcher ist eine Serie von Lauren Schmidt Hissrich mit Henry Cavill (Geralt von Riva), Freya Allan (Ciri).

Anya Chalotra (born in 199) is an English actress known for playing Jennifer Ashman in the British TV show Wanderlust (2018) and for her role as Yennefer of Vengerberg in the Netflix series The Witcher (2019). Chalotra was born in a British-Indian family. Her father is of Indian descent while her mother is English. A hivatalos leírás alapján: Lépj be a Vaják fenevadakkal teli világába, ahol Ríviai Geralt legmegbízhatóbb barátai vezetnek körbe. Sokkal rosszabbra számítottam, de végre egy RPG amit az utolsó quest-ig megérthetek, és még élvezetes is a magyar hang, nem csak ilyen összegányolt valami. Ezek a ténylegesen rossz filmek egyik ismérve. Az Andrzej Sapkowski által írt lengyel fantasy regény és novella-sorozat már korábban is kultstátusznak örvendett Lengyelország.

Finde hier alle Informationen zur 2 Staffeln und 1 Folgen sowie News und Videos. A The Witcher 3: Wild Hunt tehát május 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, méghozzá magyar felirattal, így azoknak sem kell aggódniuk, akik nem beszélik jól az idegen nyelveket. Geralt of Rivia. Freya Allan. Princess Cirilla of Cintra. Anya Chalotra. Yennefer of Vengerberg. Mimi Ndiweni.

https://kermimecit.hatenadiary.jp/entry/20200717/1594937237
Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :