Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

clearexporo Blog

Képlopó chrome

A program beépített funkciót kínál a weboldalak PDF-ként való mentésére.

Ingyenes programok, driverek, meghajtók, utorrent letöltése.

Fokozza a Chrome.

A feltöltés végén a fájlra mutató hivatkozásokat kap, így beillesztheti a képet fórumokon. A ScrnSnap egy Windows 10 kompatibilis képlopó program, amit nem kell telepíteni, rengeteg egyedi beállításhoz biztosít hozzáférést, természetesen a mentési formátum kiválasztásakor sem esünk korlátozások közzé. Ingyenes változat. Képlopó szoftver Windows 10 támogatottsággal: ScrnSnap. Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kilopott képen található szöveget képes átalakítani szöveges formátumúra. Q-Dir Portable 7.95. Egys. A képlopó alkalmazással nem csak képlopásokat tudsz készíteni, hanem azt szerkesztheted, majd meg is oszthatod. Képlopó, screen capture programok 2011-11-12 22:42:14 - 18 - Szoftver - csillagpor Screen capture vagyis képlopó, kép elkapó programok.

A program egyaránt alkalmas Windows, illetve DirectX képek lopására azok szerkesztésére és elmentésére.

Legalább kétmagos gépeken már hasít, alatta inkább a Firefox használható. Changelog. Android és iOS mobil alkalmazások, app-ok letöltése ingyen. Természetesen az ingyenes kiadások között is találunk olyanokat amik free módon is. Open Broadcaster Software. A szoftver támogatja a broadcast beállításokat, hogy maximalizálja a videó. Az ingyenes szoftvereket mindenki jobban kedveli mint drága társaikat. Miért költenénk valamire rengeteg pénzt, mikor ugyanazokat a funkciókat megkaphatjuk egy fillér rááldozása nélkül is.

Win XP, Win7, Win8, Windows 10.
Spesifikasi PC gaming.

Kategóriák: Képlopó, Screenshots. Licensz: Próbaverzió. A program húsznál több képformátumot támogat. 2018. december 17. 14:28. Auto Screen Capture 2.1.4 Az Auto Screen Capture segítségével az. Due to technical constraints, Kelkoo cannot guarantee the complete accuracy, nor the completeness of the information provided by the merchants. Prices shown are including. Certified to PAS015 standard, and fitted with a five-point harness, this riding hat has is safe, lightweight, and absolutely stunning. Check Store Stock. Artikel iki lagi ingowahan gedhèn-gedhèn sawatara wektu suwéné.

Saperlu ngéndhani cengkah ing pambesut, panjenengan aja mbesut kaca iki nalika layang iki isih kapajang. Kaca iki pungkasan ingowahan nalika 11:19, 8 Maret 2018 (UTC) (2 taun kapungkur). Description. The CROMO TEXTILE range, featuring a soft, smooth matte surface, is part of the classic KEP Italia line and includes some of the all-time best sellers. It is available in a wide variety of colours and comes with the grille in either chrome or. Any video, any site.

https://tucojeba.hatenablog.jp/entry/2020/08/14/Tvwhenaway
Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :